search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:26
MENU CLOSE

Συγγραφέας που βρίσκει τις καλύτερές του στιγμές στην ανάπτυξη της μικρής φόρμας, ο Αχιλλέας Κυριακίδης κυκλοφόρησε μιαν ιδιαίτερη νουβέλα στην οποία η μια ιστορία βρίσκει την αντανάκλασή της μέσα στην άλλη

Αχιλλέας Κυριακίδης
Εκδόσεις:
Πατάκη
Σελ.: 62

Συγγραφέας που βρίσκει τις καλύτερές του στιγμές στην ανάπτυξη της μικρής φόρμας, ο Αχιλλέας Κυριακίδης κυκλοφόρησε μιαν ιδιαίτερη νουβέλα στην οποία η μια ιστορία βρίσκει την αντανάκλασή της μέσα στην άλλη, αρχής γενομένης από ένα τροχαίο σε μια διάβαση πεζών. Αυτό πυροδοτεί μια σειρά συμπτώσεων και συγκυριών όπου κυρίαρχο ρόλο έχουν οι προσωπικές ιστορίες ηρώων καθημαγμένων από διάσημες παθήσεις της παγκόσμιας λογοτεχνίας…  Διάφορες ασύμβατες φαινομενικά ιστορίες διασταυρώνονται στον στρόβιλο μιας αφήγησης όπου η ζωή αναδιατάσσει τα ίδια της τα γεγονότα, τα πρόσωπα και τα προσωπεία της. Το κείμενο του Κυριακίδη θέτει απαιτητικούς όρους ανάγνωσης – όπου όλα ισορροπούν σε μια εξαιρετικά λεπτή ανισορροπία. Το μυστικό είναι ότι τα πάντα μέσα στο κείμενο είναι σημαντικά και πολύτιμα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14