12/08/2020 09:31:54

Καρχιμάκης προς Ανδρέα (Παπαδόπουλο): «Κάτω τα χέρια από τον Ανδρέα»

Καρχιμάκης προς Ανδρέα (Παπαδόπουλο): «Κάτω τα χέρια από τον Ανδρέα» - Media

Νέα ένταση προκαλεί στους παπανδρεϊκούς οι βολές που δέχονται από τους «58» και κυρίως σε ότι αφορά την κριτική που ασκούν στη δεκαετία του ΄80 ως αφετηρία της σημερινής οικονομικής και πολιτικής παθογένειας. Στο στόχαστρο αυτή την φορά μπήκε ο φερόμενος ως νέος αρχηγός και διεκδικητής μιας θέσης  στο ευρωψηφοδέλτιο, Ανδρέας Παπαδόπουλος. Σε μια ανάρτηση του στο Διαδίκτυο ο Μιχάλης Καρχιμάκης είναι ιδιαίτερα επικριτικός για τις θέσεις του. Μάλιστα ο συντονιστής της « Κίνησης των 75» και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ. Παπαδόπουλο ότι έχει επηρεαστεί σε προσωπικό επίπεδο από την προσωπική του κατάσταση και δεν αναφέρεται καθόλου στις κυβερνήσεις της ΝΔ επί Κ. Μητσοτάκη και Κ. Καραμανλή. Για τους παπανδρεϊκούς η επαναφορά της γνωστής φιλολογίας των εκσυγχρονιστών περί της πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου αποτελεί αιτία πολέμου. Πάντως το μήνυμα στο τουίτερ του Καρχιμάκη, μεστό αιχμών, είναι απολαυστικό: 
 
«Επειδή ακούω και μαθαίνω για κάποιους που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις των 58 και μόνιμο τους πρόβλημα είναι η διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, κατακεραυνώνοντας το κοινωνικό κράτος της περιόδου και την διόρθωση των αδικιών της διακυβέρνησης της δεξιάς, το οποίο μεταφράζουν ως το πελατειακό κράτος του Ανδρέα Παπανδρέου .....τους παραπέμπω στις συνετές και αλησμόνητες διακυβερνήσεις των περιόδων 1990 -1993 και 2004- 2009. Έτσι δεν είναι Ανδρέα και λοιποί ... σύγχρονοι που απαξιώνετε εργολαβικά... την προσφορά και την ιστορία 38 ολόκληρων χρόνων;;;;» 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.