search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:20
MENU CLOSE

Σε κλινική ο Ίαν Θορπ λόγω κατάθλιψης και αλκοολισμού

31.01.2014 07:22
Σε κλινική ο Ίαν Θορπ λόγω κατάθλιψης και αλκοολισμού - Media

Ο Ίαν Θορπ, Αυστραλός Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση, εισήχθη σε κλινική προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη αλλά και τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Ο Ίαν Θορπ, Αυστραλός Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση, εισήχθη σε κλινική προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη αλλά και τον εθισμό του στο αλκοόλ.
 
Ο 31χρονος, ο οποίος δήλωσε συντετριμμένος από την αποτυχία του να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012, εισήχθη σε κλινική την Τετάρτη, όπως αναφέρει η εφημερίδα του Σίδνεϊ, Daily Telegraph. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Θορπ επέστρεψε στο πατρικό του ύστερα από 18 μήνες που έζησε στην Ελβετία, ενώ στις αρχές της εβδομάδας τραυματίστηκε σε πτώση.
 
Ο Θορπ, παγκόσμιος πρωταθλητής στα 14 του και νικητής πέντε χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων, είχε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να προσαρμοστεί με την αποχώρησή του από το άθλημα αλλά και το βάρος της δημοσιότητας, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο. Στην αυτοβιογραφία του αποκαλύπτει τον αγώνα που έδωσε με την κατάθλιψη και την εξάρτησή του από το αλκοόλ.
 
«Ούτε καν η οικογένειά μου δεν γνωρίζει ότι έχω περάσει μεγάλο διάστημα της ζωής μου αγωνιζόμενος να αντιμετωπίσω, αυτό το οποίο θα περιέγραφα, ως απόλυτη κατάθλιψη», είπε.
 
Ο ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός, Άλαν Τζόουνς, στενός φίλος του Θορπ δήλωσε ότι ο Ολυμπιονίκης έχει «δυσκολία στο να αναγνωρίσει τα προβλήματά του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:19