search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:31
MENU CLOSE

Γυναικολόγος έκανε άμβλωση σε 40χρονη που δεν ήταν έγκυος για 800 ευρώ

17.02.2014 08:28
Γυναικολόγος έκανε άμβλωση σε 40χρονη που δεν ήταν έγκυος για 800 ευρώ - Media

Ψεύτικη άμβλωση σε μια 40χρονη γυναίκα που δεν ήταν έγκυος έκανε γυναικολόγος στην Εύβοια.

 
Ψεύτικη άμβλωση σε μια 40χρονη γυναίκα που δεν ήταν έγκυος έκανε γυναικολόγος στην Εύβοια.
 
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, όλα ξεκίνησαν το 2007, όταν η 40χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών από την Στενή, επισκέφθηκε το ιατρείο της 60χρονης γυναικολόγου που βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας, για να υποβληθεί σε «τεστ Παπ».
 
Κατά τη διάρκεια της εξέτασης η γυναικολόγος έπεισε την πελάτισσά της ότι είναι έγκυος, παρουσιάζοντάς της ένα ψεύτικο υπερηχογράφημακαι έτσι την οδήγησε στο χειρουργικό κρεβάτι, καθώς η 40χρονη δεν επιθυμούσε τέταρτο παιδί. Για το δήθεν χειρουργείο αμείφθηκε με 800 ευρώ.
 
Η αποκάλυψη έγινε λίγους μήνες αργότερα, από την απληστία της γυναικολόγου η οποία της είπε ξανά ψέματα ότι περίμενε παιδί, ζητώντας της αυτήν την φορά 750 ευρώ για να της κάνει την ψευτοάμβλωση.
 
Τότε η 40χρονη υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αφού συζήτησε με τον σύζυγο της, πήγε στο ΙΑΣΩ για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε τελικά ότι δεν ήταν έγκυος. Τότε κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης και κινήθηκε δικαστικά εναντίον της 60χρονης γυναικολόγου.
 
Η 40χρονη υπέβαλλε μήνυση, η γυναικολόγος συνελήφθη από την ασφάλεια Χαλκίδας με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα 750 ευρώ επάνω της, οδηγήθηκε στο δικαστήριο, της επιβλήθη ποινή φυλάκισης 29 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ αλλά μέχρι και τώρα εξακολουθεί να ασκεί τα ιατρικά της καθήκοντα ελεύθερη καθώς άσκησε έφεση στη πρωτόδικη απόφαση, η εκδίκαση της οποία εκκρεμεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:30