search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:55
MENU CLOSE

Οι φίλοι μιλάνε για τον Σάκη (Video)

21.02.2014 06:56
Η άγνωστη δικαστική διαμάχη για την περιουσία του Σάκη Μπουλά - Τι συνέβη με το μαγαζί του στο κέντρο της Αθήνας - Media

«Ήταν δυνατός ο Σάκης Mπουλάς» ανέφερε ο στενός φίλος και συνεργάτης του, Δημήτρης Σταρόβας.

«Ήταν δυνατός ο Σάκης Mπουλάς» ανέφερε ο στενός φίλος και συνεργάτης του, Δημήτρης Σταρόβας.

«Ήταν λίγο αναμενόμενο. Ας πούμε ότι είναι λίγο παρήγορο το ότι δεν ήταν ξαφνικό… Αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει πριν από έναν χρόνο. Αρχικά έλεγαν κάτι για έναν μήνα, δύο μήνες… και τελικά πέρασε ένας χρόνος. Ήταν δυνατός ο Σάκης» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Σταρόβας.

«Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα για πολύ καιρό. Όλοι οι φίλοι ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει και θέλαμε να φύγει όσο πιο χαρούμενος κι ευτυχισμένος» δήλωσε στο Mega ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης.

«Μας άφησε μόνους ο Σάκης εμένα και τον Πέτρο. Έσπασε την τριάδα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης αναφερόμενος στην ομάδα της τηλεοπτικής σειρά «50-50».

«Μας άφησε να πίνουμε τα τσίπουρα μόνοι μας. Έσπασε την παρέα και έφυγε» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Έφυγε γλυκά, ήσυχος χωρίς να πονέσει» σχολίασε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης, Λάκης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είχα μιλήσει μαζί του. Δεν έβγαινε η φωνή του. Μέχρι το τέλος δούλευε σαν μυρμήγκι. Ζητούσε με μανία τους φίλους του».


 
Ο Θάνος Μικρούτσικος μίλησε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ αναφέροντας: «Παρότι το αναμέναμε, είναι σα να έφυγε ένα κομμάτι δικό μου. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα γνήσιο παιδί. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και μέσα από τις δουλειές του. Ήταν πραγματικά και ουσιαστικά ένα παιδί, ένα μεγάλο παιδί και μια μεγάλη αγκαλιά…»
 
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης που συνεργάστηκε μαζί του για τον δίσκο «Μπουλάς Ελλάς», δήλωσε ότι «εκείνος ο δίσκος τα λέει όλα για το ταλέντο του. Είναι μια πολύ στενάχωρη κατάσταση. Ήταν ένας καταπληκτικός χαρακτήρας, ευαίσθητος, πολυτάλαντος. Ήταν ένας αληθινός άνθρωπος με πολύ χιούμορ».

«Έφυγε ένας φίλος, ένας πρώην συνεργάτης. Μοιραστήκαμε τη σκηνή κάποιες φορές μαζί, τις παρέες, τα αστεία, τους προβληματισμούς για τη ζωή και για την τέχνη. Έφυγε ένας αγωνιστής της ζωής.» ανέφερε ο Διονύσης Τσακνής.

Ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Τραγουδιστής με ξεχωριστή, προσωπική χροιά και ηθοποιός με γνήσια λαϊκή αμεσότητα, ο Σάκης Μπουλάς πρωτοστάτησε από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα σε πολλές και μάλιστα διαφορετικές πτυχές της Ελληνικής καλλιτεχνικής ζωής. Υπήρξε απαιτητικός ερμηνευτής μελοποιημένης ποίησης, δημοφιλής σατιρικός καλλιτέχνης με ένα ανατρεπτικό, νεανικό χιούμορ, πρωταγωνιστής τού σύγχρονου  κινηματογράφου, αλλά και της τηλεόρασης για όλη την οικογένεια. Και όμως, αυτός ο πρωταγωνιστής υπήρξε την ίδια στιγμή απόλυτα οικείος. Υπήρξε ο αδελφικός μας φίλος. Γιατί ήταν ένας γλυκός, αγαπητός άνθρωπος. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Την ίδια ώρα οι χρήστες των social media δημιούργησαν προς τιμήν του σελίδα στο facebook.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:55