search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:17
MENU CLOSE

Η εκλογική προκήρυξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

23.04.2014 16:36
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Η κυβέρνηση “απαγορεύει” στους φαντάρους να ψηφίσουν» - Media

Με κεντρικό σύνθημα Ψωμί – Δουλειά – Ελευθερία, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε υπερψήφιση του ευρωψηφοδελτίου της και των περιφερειακών και δημοτικών σχημάτων που στηρίζει στις επερχόμενες εκλογές.

 
Με κεντρικό σύνθημα Ψωμί – Δουλειά – Ελευθερία, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε υπερψήφιση του ευρωψηφοδελτίου της και των περιφερειακών και δημοτικών σχημάτων που στηρίζει στις επερχόμενες εκλογές.
 
Όπως αναφέρεται στην εκλογική προκήρυξη, για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ το πολιτικό δίλημμα των επερχόμενων εκλογών είναι «αν θα συνεχιστεί ο καταστροφικός “ευρωπαϊκός δρόμος” των μνημονίων και της διαρκούς επίθεσης του κεφαλαίου που ακολουθούν οι  καθεστωτικές πολιτικές δυνάμεις, αν επικρατήσει ο συμβιβασμός και η υποταγή σε αυτόν τον δρόμο που ακολουθεί και η αξιωματική αντιπολίτευση, ή αν θα ανοίξει ένας άλλος  δρόμος στην ελληνική κοινωνία, έξω από την φυλακή των μνημονίων και του χρέους, του ευρώ και της ΕΕ, σε σύγκρουση με τους επιχειρηματίες και τους τραπεζίτες, ένας δρόμος για να ξεφύγουμε από την καταστροφή και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.»
 
Σε αυτό το πλαίσιο, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην ενίσχυση «της Αριστεράς και των αγωνιστών: 

  • που βρέθηκαν αδιαπραγμάτευτα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στις απεργίες, στις πλατείες, στην αλληλεγγύη, στην αντιφασιστική και αντιρατσιστική πάλη
  • που παλεύουν σήμερα για την ανατροπή της επίθεσης κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ και της κυβέρνησης, για ένα πραγματικό άλλο, αντικαπιταλιστικό και αντιιμπεριαλιστικό δρόμο στην ελληνική κοινωνία.
  • που παλεύουν για μια Αριστερά, ανεξάρτητη από το σύστημα, αντικαπιταλιστική, επαναστατική και μετωπική.  Για μια σύγχρονη σοσιαλιστική και κομμουνιστική προοπτική.
  • που προωθούν την κοινή δράση και τη μετωπική συσπείρωση όλων όσων στρέφονται ενάντια στο νέο κοινωνικό μεσαίωνα του κεφαλαίου, του ιμπεριαλισμού και της ΕΕ.»

«Ούτε απελπισία και παραίτηση, ούτε αναμονή και ανάθεση στην όποια “κυβερνητική αλλαγή”. Αγώνας τώρα, αλληλεγγύη, λαϊκή  αυτοοργάνωση, συντονισμός.
 
Για να νικήσουν οι αγώνες. Για μια κοινωνία εργατικής χειραφέτησης, δημιουργίας και ανθρωπιάς», καταλήγει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
 
Διαβάστε ολόκληρη την εκλογική προκήρυξη ΕΔΩ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:16