search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:41
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 24 Απριλίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

23.04.2014 21:00
oldphotosprotoselido_24.4.141398278545.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 24 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Εμπαιγμός με το “μέρισμα”» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το χάος με τα εισοδηματικά κριτήρια και τη… «χυλόπιτα» που έφαγαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς εισόδημα. Μπούμερανγκ γυρίζει στην κυβέρνηση το «πεντακοσάρικο».

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 24 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Εμπαιγμός με το “μέρισμα”» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το χάος με τα εισοδηματικά κριτήρια και τη… «χυλόπιτα» που έφαγαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς εισόδημα. Μπούμερανγκ γυρίζει στην κυβέρνηση το «πεντακοσάρικο».

ΒΟΥΛΗ: Αντιπαράθεση με τη Δικαιοσύνη για τη Χρυσή Αυγή. Κίνδυνος αποφυλάκισης κρατουμένων στελεχών λόγω παρέλευσης δεκαοκταμήνου.

Ν.Δ.: Της «Νέας Ελλάδας» το… κάγκελο με Σαμαρά, Ντόρα και Καραμανλή. Καυγάς για το ιδεολογικό… πάπλωμα.

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητούνται απαντήσεις για το «μπλέξιμο» στη Θράκη.

ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ: Νέοι εκβιασμοί, νέα επιδότηση από την… τσέπη μας. Πάνω από 200 εκατ. ευρώ ο «λογαριασμός» για το δημόσιο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ευκαιρίες για πολύ λίγους στα ακίνητα. Οι παράλογες ρυθμίσεις που φρενάρουν την αγορά.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ: Η γεωγραφία παίρνει την… εκδίκησή της. Διάσπαρτος με… «πυριτιδαποθήκες» που μπορούν να τον τινάξουν στον αέρα ο πλανήτης.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ Αrt». Συνέντευξη: Μυρσίνη Μαργαρίτη: «Όταν τραγουδάω, είναι σαν να μην υπάρχω» Ακόμη: Η σχεδιάστρια Τόνια Μητρούδη εντυπωσιάζει τις πασαρέλες/ Ο Μάρκες αγάπησε το σινεμά. Αυτό όχι/ Οι πολίτες «παρακολουθούν» τους βουλευτές/ Ο Ν. Κουρής και ο Μ. Παπαδημητρίου παίζουν «Τάβλι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:41