search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:33
MENU CLOSE

«Φρούριο» το κέντρο της Αθήνας το Σάββατο – Φοβούνται επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

24.04.2014 06:13
«Φρούριο» το κέντρο της Αθήνας το Σάββατο - Φοβούνται επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου - Media

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σχεδιάζονται για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, στον οποίο θα αναμετρηθούν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σχεδιάζονται για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, στον οποίο θα αναμετρηθούν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.
 
Από αστυνομικές πηγές έγινε γνωστό ότι η ηγεσία της ΕΛΑΣ σχεδιάζει πρωτοφανή μέτρα, ώστε να αποφευχθούν τυχόν συναντήσεις οπαδών των δύο ομάδων, ενώ στο γήπεδο θα υπάρχουν τρεις ζώνες ελέγχου για να μην περάσουν αντικείμενα, καθώς και φίλαθλοι χωρίς εισιτήρια.
 
Για την αποφυγή επεισοδίων θα απαγορευτούν το Σάββατο από τις 6 το πρωί έως τις 8 το βράδυ οι συγκεντρώσεις φιλάθλων στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι οπαδοί των δύο ομάδων θα οδηγούνται στο ΟΑΚΑ συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.
 
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται «για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής», οι δημόσιες υπαίθριες συγκεντρώσεις φιλάθλων στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Κωνσταντινουπόλεως (από τη συμβολή της με την οδό Σεπολίων), αριστερά Θερμοπυλών, Αγίων Ασωμάτων, Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Λ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, αριστερά Ακαδημίας, Χαλκοκονδύλη, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Κοδριγκτώνος, Αγορακρίτου, Πεισιστράτους, Σεπολίων, Κωνσταντινουπόλεως.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:32