search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Παπούλια – Πεταλωτή

05.07.2010 13:39
Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Παπούλια – Πεταλωτή  - Media

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, είχε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, είχε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υποδεχόμενος τον κ. Πεταλωτή,  έδειξε ενδιαφέρον για την κατάσταση στην Κομοτηνή, ιδιαίτερη πατρίδα και εκλογική περιφέρεια του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος σημείωσε ότι «είναι πολύ καλύτερα από προηγούμενες περιόδους» και προσέθεσε: «Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας, την ηρεμία μας και οικονομικά μπορώ να πω ότι παρ’ όλο που η Θράκη είναι τελευταία σε ανάπτυξη, τις τελευταίες δεκαετίες πάμε καλά. Το Πανεπιστήμιο είναι μια εξαιρετική επένδυση».

Ο κ. Παπούλιας  σχολίασε για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ότι πρόκειται για ένα καλό ίδρυμα, και ο, ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ότι περιλαμβάνει πρωτοποριακά τμήματα και ότι μόνο στην Κομοτηνή οι φοιτητές ξεπερνούν τις 10.000. «Και είναι ακόμη η Ξάνθη, η Αλεξανδρούπολη, η Ορεστιάδα. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δίνουν έναν τελείως διαφορετικό ρυθμό και κλίμα σε μια περιοχή που είναι ευαίσθητη», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για «μεγάλη τιμή» που του έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εξήγησε ότι ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για θέματα της αρμοδιότητάς του, τόσο στα ΜΜΕ όσο και από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Συζητήσαμε -είπε- σε εποικοδομητικό κλίμα για θέματα μέσων μαζικής ενημέρωσης και ανταλλάξαμε απόψεις για το πώς η ενημέρωση του Έλληνα πολίτη μπορεί να γίνει καλύτερη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27