search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:34
MENU CLOSE

Η ΝΕΡΙΤ «έκοψε» τον Τσίπρα από τη ΔΕΘ, αλλά θα «παίξει» Κουτσούμπα από το φεστιβάλ της ΚΝΕ

18.09.2014 15:46
Η ΝΕΡΙΤ «έκοψε» τον Τσίπρα από τη ΔΕΘ, αλλά  θα «παίξει» Κουτσούμπα από το φεστιβάλ της ΚΝΕ - Media

Η ΝΕΡΙΤ έκανε απόλυτα βάσιμες τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, για λογοκρισία και «φίμωση» του Αλέξη Τσίπρα, του οποίου δεν μετέδωσε την συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.

Η ΝΕΡΙΤ έκανε απόλυτα βάσιμες τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, για λογοκρισία και «φίμωση» του Αλέξη Τσίπρα, του οποίου δεν μετέδωσε την συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.
 
Η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης έχει προγραμματίσει να μεταδώσει την Κυριακή 21/9 την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο… φεστιβάλ της ΚΝΕ !
 
Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ, την Κυριακή θα αφιερώσει 45' (12:00-12:45) για να μεταδώσει την ομιλία Κουτσούμπα από ένα φεστιβάλ Νεολαίας, την οποία μάλιστα θα έχει κάνει το προηγούμενο βράδυ.
 
Αντιστοίχως με διάφορες προφάσεις, η Δημόσια Τηλεόραση είχε «κόψει» την βαρύνουσας πολιτικής σημασίας συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27