search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:18
MENU CLOSE

Αυτοκτόνησε σωφρονιστικός υπάλληλος – Τον έλεγχαν για πλαστά δικαιολογητικά

02.10.2014 12:48
Αυτοκτόνησε σωφρονιστικός υπάλληλος – Τον έλεγχαν για πλαστά δικαιολογητικά - Media

Τέλος στη ζωή του, πίνοντας ποντικοφάρμακο, έβαλε ένας 46χρονος σωφρονιστικός υπάλληλων των φυλακών Αγίου Στεφάνου, ο οποίος είχε μπει στο μικροσκόπιο των αρχών για πλαστά δικαιολογητικά.

Τέλος στη ζωή του, πίνοντας ποντικοφάρμακο, έβαλε ένας 46χρονος σωφρονιστικός υπάλληλων των φυλακών Αγίου Στεφάνου, ο οποίος είχε μπει στο μικροσκόπιο των αρχών για πλαστά δικαιολογητικά.
 
Όπως αναφέρει το www.patratimes.gr, ο 46 χρόνος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πολύωρη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή.
 
Τα ξημερώματα είχε εντοπιστεί από τους οικείους του να έχει καταναλώσει ποσότητα ποντικοφάρμακου.
 
Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίον, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, όμως δεν τα κατάφερε.
 
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του PatrasTimes από ανθρώπους που γνώριζαν τον 46χρονος, ο αυτόχειρας οδηγήθηκε στην πράξη αυτή, καθώς είχε κληθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, το Υπουργείο και τη Διοίκηση των Φυλακών Αγίου Στεφάνου, όπου και εργαζόταν για αρκετά χρόνια ως σωφρονιστικός υπάλληλος, να λογοδοτήσει.
 
Και αυτό γιατί σε έλεγχο που είχε γίνει για τα δικαιολογητικά που είχαν κατατεθεί για τον διορισμό του, είχε βρεθεί πλαστό έγγραφο από σχολή της Πάτρας και οι αρμόδιες Αρχές διερευνούσαν το θέμα.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μάλιστα, αναφέρεται πως τις επόμενες ημέρες αναμενόταν να κληθεί σε απολογία και μάλιστα, οι διώξεις που θα του ασκούνταν θα ήταν κακουργηματικού χαρακτήρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14