search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:02
MENU CLOSE

Ψινάκης: «Τα σπάει τρελά ο Κικίλιας!» (Video)

13.10.2014 07:31
Ψινάκης: «Τα σπάει τρελά ο Κικίλιας!» (Video) - Media

Για το σκάνδαλο με τα κλεμμένα φορτηγά και τα παράνομα πάρτι που γίνονταν στον δήμο Μαραθώνα μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης στο τηλεοπτικό κανάλι του ΑΝΤ1.

Για το σκάνδαλο με τα κλεμμένα φορτηγά και τα παράνομα πάρτι που γίνονταν στον δήμο Μαραθώνα μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης στο τηλεοπτικό κανάλι του ΑΝΤ1. Ο Ψινάκης ζήτησε τη βοήθεια του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, και του αρχηγού της Αστυνομίας, οι οποίοι ανέλαβαν την υπόθεση. Μάλιστα, ανέφερε ότι «Τα σπάει τρελά ο Κικίλιας».
 
Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι «Ο δήμος είναι για τρόικα» και εξήγησε ότι «υπάρχουν τεράστια προβλήματα, αλλά ξέρετε όταν το πάρτι τελειώνει είναι μερικοί που ξεβολεύονται, μια παρέα, μερικοί κουραδόμαγκες, μαφιόζοι "ντόπιοι" που επί 16 χρόνια έκαναν παράνομα πάρτι εκατομμυρίων. Ε, όταν τους ξεβολέψεις αντιδρούν και κάνουν ένα σαμποτάζ. […] Το πάρτι τελείωσε».

Επίσης, για το αν δέχθηκε απειλές ο δήμαρχος Μαραθώνα απάντησε ότι «Υπάρχουν κάτι κουραδόμαγκες που δεν μπορούν να συνηθίσουν ότι άλλαξε το θέμα . […] Εγιναν κάτι ψιλοεμπρησμοί και κάτι βανδαλισμοί. […] Εχω τον Κικίλια και τον αρχηγό της αστυνομίας μαζί μου και δεν μασάω από ντόπιες κουραδομαγκιές».

Όσων αφορά για το αν θα μετακινηθεί στην κεντρική πολιτική, απάντησε: «Δεν θα πέσω στην μπανανόφλουδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:02