search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:09
MENU CLOSE

Πωλείται το σπίτι του «Νονού»

13.11.2014 11:03
Πωλείται το σπίτι του «Νονού» - Media

Προς πώληση έχει τεθεί το σπίτι που αποτέλεσε το σκηνικό για τα γυρίσματα του σπιτιού της οικογένειας Κορλεόνε στο «Νονό».

Προς πώληση έχει τεθεί το σπίτι που αποτέλεσε το σκηνικό για τα γυρίσματα του σπιτιού της οικογένειας Κορλεόνε στο «Νονό».
 
Βρίσκεται στο Στέιτεν Άιλαντ και ήταν το μέρος όπου γυρίστηκαν το 1972 οι περισσότερες σκηνές της κλασικής ταινίας «Ο Νονός». Ο εξωτερικός του χώρος και η αυλή του αποτέλεσαν το σκηνικό για το σπίτι της οικογένειας Κορλεόνε στη Νέα Υόρκη, το μέρος στο οποίο η κόρη του Δον Κορλεόνε, Κόνι – την οποία υποδύθηκε η Τάλια Σάιρ – παντρεύτηκε. 
 
Χτίστηκε το 1930 και στην πραγματικότητα κατοικείτο από την οικογένεια Νόρτον επί έξι δεκαετίες.
 
Είναι πλήρως ανακαινισμένο από το 2012 και περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια και επτά μπάνια, γυμναστήριο και playroom.
 
Εδώ και λίγο καιρό έχει βγει προς πώληση και φυσικά οι…  μετοχές του ανεβαίνουν πολύ λόγω της παρουσίας του στη θρυλική ταινία με πρωταγωνιστές τον Μάρλον Μπράντο, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Τζέιμς Κάαν και τον Αλ Πατσίνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07