search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:15
MENU CLOSE

«Γάζωσε» με καλάσνικοφ νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο (Video)

22.11.2014 07:21
«Γάζωσε» με καλάσνικοφ νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο (Video) - Media

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα στο Μικρολίμανο όταν ένας άνδρας «γάζωσε» με καλάσνικοφ γνωστό μπαρ της περιοχής, τραυματίζοντας 15 άτομα.

 
Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα στο Μικρολίμανο όταν ένας άνδρας «γάζωσε» με καλάσνικοφ γνωστό μπαρ της περιοχής, τραυματίζοντας 15 άτομα.


 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης μπήκε στο μαγαζί, ήπιε ένα ποτό, φωτογραφήθηκε με μια κοπέλα από το κατάστημα – συμπεριλαμβάνεται στους τραυματίες – και αφού έφυγε επέστρεψε ξανά μετά από δέκα λεπτά στις 4:15 το πρωί πυροβολώντας αδιακρίτως με καλάσνικοφ προς το κατάστημα.


 
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατά τη διάρκεια της επίθεσης πρόλαβε να φωτογραφίσει τον δράστη ο οποίος φέρεται να διέφυγε με τζίπ, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Αττικόν.

Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχε πορτιέρη και δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν της αστυνομία η οποία έχει αναγνωρίσει τον δράστη από τις φωτογραφίες του ιδιοκτήτη και πραγματοποιεί έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά για τον εντοπισμό του.


 
Οι αστυνομικοί θεωρούν επίσης πως ο δράστης είναι ψυχασθενής, δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο της νύχτας και φέρεται να είναι ο ίδιος που είχε επιτεθεί σε καφενείο στον Άγιο Παντελεήμονα, σε μπαρ στη Μιχακακοπούλου αλλά και στο Μεταξουργείο όπου από την επίθεση σκοτώθηκε έναν 43χρονος και τραυματίστηκε μια 22χρονη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:15