14/12/2019 12:15:55

Συνελήφθη χειρουργός οφθαλμίατρος του Γενικού Νοσοκομείου της Ηπείρου για φακελάκι

Συνελήφθη χειρουργός οφθαλμίατρος του Γενικού Νοσοκομείου της Ηπείρου για φακελάκι - Media

Χειρουργός οφθαλμίατρος του Γενικού Νοσοκομείου της Ηπείρου συνελήφθη, αφού απαίτησε και έλαβε «φακελάκι» 200 ευρώ, για να πραγματοποιήσει επέμβαση σε 84χρονο. Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος του 46χρονου γιατρού, ο οποίος κατηγορείται για δωροληψία υπαλλήλου κατ' εξακολούθηση.
 
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς ιατρός είχε απαιτήσει και λάβει, τον περασμένο Οκτώβριο, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ για να προβεί σε χειρουργική επέμβαση για καταρράκτη στον 84χρονο πατέρα του.
 
Στην καταγγελία του ανέφερε ακόμα ότι, ο γιατρός απαίτησε και πάλι το ίδιο ποσό προκειμένου να προβεί σε νέα οφθαλμολογική επέμβαση τον Ιανουάριο του 2015. Σε προγραμματισμένη συνάντηση, στο γραφείο του οφθαλμιάτρου στο νοσοκομείο, ο γιος του 84χρονου παρέδωσε στον γιατρό, μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, επιστολικό φάκελο που περιείχε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
 
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο συγκεκριμένος φάκελος με τα προσημειωμένα χρήματα. Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται σήμερα, στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.