search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:15
MENU CLOSE

Νέα παγκόσμια περιοδεία για τη Μαντόνα

02.03.2015 12:47
Νέα παγκόσμια περιοδεία για τη Μαντόνα - Media

Η βασίλισσα της ποπ ανακοίνωσε ότι θα κάνει νέα παγκόσμια περιοδεία με τίτλο Rebel Heart σε 34 πόλεις σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Αυστραλία και Ασία στο πλαίσιο της προώθησης του νέου άλμπουμ.

Η βασίλισσα της ποπ ανακοίνωσε ότι θα κάνει νέα παγκόσμια περιοδεία με τίτλο Rebel Heart σε 34 πόλεις σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Αυστραλία και Ασία στο πλαίσιο της προώθησης του νέου άλμπουμ.

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν, δηλαδή στην προηγούμενη περιοδεία της το 2012, έχει δεχτεί κριτική για τα ακριβά εισιτήρια της που έφταναν τα 140 δολάρια.

Η 56χρονη τραγουδίστρια πάντως, υποφέρει από πόνους στον αυχένα μετά την πτώση της πριν από λίγες μέρες στη σκηνή των Brit Awards.

Και επειδή Μαντόνα είναι αυτή να θυμίσουμε ότι κατέχει και ένα ρεκόρ όσον αφορά στις περιοδείες: αυτή που έκανε το 2008/9 με τίτλο Sticky and sweet ήταν η μεγαλύτερη που έκανε ποτέ σόλο καλλιτέχνης. 

Στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, την είχαμε δει το 2008. Να συμπεριλαμβάνεται άραγε και η χώρα μας στους σταθμούς της περιοδείας της; Μάλλον είναι δύσκολο, αφού στις 20 Ιουνίου θα δούμε έναν άλλο μεγάλο ποπ σταρ, τον Ρόμπι Γουίλιαμς. Και η αλήθεια είναι ότι η ελληνική τσέπη δεν «σηκώνει» πια πολλά μεγάλα θεάματα. Οι ξένες μετακλήσεις, άλλωστε, καλλιτεχνών που πάνε καλά εισπρακτικά τα τελευταία χρόνια, είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14