search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:48
MENU CLOSE

Εκδηλώσεις μνήμης στην Πάτρα για τον Τρίτση

05.06.2010 03:01
Εκδηλώσεις μνήμης στην Πάτρα για τον Τρίτση - Media

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμος Πατρέων, το ΤΕΕ/ΤΔΕ και το Ίδρυμα Αντώνη Τρίτση, το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010, πραγματοποιεί δυο εκδηλώσεις αφιερωμένες στον Αντώνη Τρίτση. Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου στις 10:30 π.μ. στην Αίθουσα ΤΕΕ στην Πάτρα θα γίνει εκδήλωση με θέμα τον Αντώνη Τρίτση με ομιλητές:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμος Πατρέων, το ΤΕΕ/ΤΔΕ και το Ίδρυμα Αντώνη Τρίτση, το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010, πραγματοποιεί δυο εκδηλώσεις αφιερωμένες στον Αντώνη Τρίτση.

Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου στις 10:30 π.μ. στην Αίθουσα ΤΕΕ στην Πάτρα θα γίνει εκδήλωση με θέμα τον Αντώνη Τρίτση με ομιλητές: τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- Αναπλ. Καθηγητή Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κώστα Καρτάλη, τον Καθηγητή – Πρόεδρο του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Πανεπιστημίου Πατρων κ. Γιώργο Πανέτσα, τον Πρώην Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Κυριάκο Ντηνιακό και τον Ηλεκτρολόγο – Μηχανικό, Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος ΤΕΕ/ΤΔΕ, ενώ συντονιστής θα είναι ο Δημοσιογράφος- Διευθυντής της Εφημερίδας «Το Ποντίκι»- Γραμματέας του Ιδρύματος Τρίτση κ. Παναγής Κουτουφάς.

Το απόγευμα στις 20:00 μ.μ. στην συνοικία Ροδοπούλου θα εγκαινιαστεί η πλατεία μεταξύ των οδών Τορώνης και Ετεοκλέους η οποία θα ονομαστεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων σε «πλατεία Αντώνη Τρίτση».

Η πλατεία δημιουργήθηκε στην περιοχή λόγω ένταξης της στο σχέδιο πόλεως  και την εισφορά σε γη, που έδωσαν οι ιδιοκτήτες με βάση τον νόμο Τρίτση (1337/83)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:47