search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:57
MENU CLOSE

Όλα για τις δημοσκοπήσεις

01.05.2011 08:26
Όλα για τις δημοσκοπήσεις - Media

Γνωστό το κόλπο που παίζεται αυτές τις μέρες στη Ν.Δ. Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει όσο τίποτα η Νέα Δημοκρατία να περάσει το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις προκειμένου να δικαιωθεί η πολιτική του και να βουλώσει στόματα μέσα στο κόμμα από διάφορους που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν σχολιάζουν ότι, παρά την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. είναι κολλημένη στο 20% και η εικόνα της είναι απογοητευτική.

Γνωστό το κόλπο που παίζεται αυτές τις μέρες στη Ν.Δ. Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει όσο τίποτα η Νέα Δημοκρατία να περάσει το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις προκειμένου να δικαιωθεί η πολιτική του και να βουλώσει στόματα μέσα στο κόμμα από διάφορους που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν σχολιάζουν ότι, παρά την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. είναι κολλημένη στο 20% και η εικόνα της είναι απογοητευτική. Έτσι βρέθηκε η λύση της αποκοπής από την κυβέρνηση Καραμανλή και άρχισε η καταδίκη της απογραφής του 2004 που ήταν και η πρώτη κίνηση. Φροντίζοντας να βγάλει από το κάδρο τον Καραμανλή, ξαμόλησε τους πιο έμπιστούς του, τον Μιχελάκη και τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, να υπονομεύσουν τις κυβερνήσεις Καραμανλή. Ο ίδιος μένει απ’ έξω προς το παρόν. Στόχος των κινήσεων είναι να κοπούν οι δεσμοί μέχρι και το 2009 και να υπάρξει επανεκκίνηση, χωρίς όμως την περιθωριοποίηση του ίδιου του Καραμανλή. Το όνομα γαρ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34