search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:56
MENU CLOSE

Διευκρινίσεις Μπεγλίτη για Ψυχάρη

05.01.2012 07:04
Διευκρινίσεις Μπεγλίτη για Ψυχάρη - Media

Διευκρινίσεις για την τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου στο Πολιτικό Συμβούλιο σχετικά με τον ΔΟΛ παρείχε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Μπεγλίτης.

Διευκρινίσεις για την τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου στο Πολιτικό Συμβούλιο σχετικά με τον ΔΟΛ παρείχε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Μπεγλίτης.

«Η Τράπεζα αρνήθηκε να χορηγήσει το δάνειο, διότι ο αιτών δεν πληρούσε τα τραπεζικά κριτήρια» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης αναφορικά με το δάνειο των 10 εκ. ευρώ, που ζήτησε από την Εθνική Τράπεζα ο Σταύρος Ψυχάρης για λογαριασμό του ΔΟΛ.  Όπως είπε ο κ. Μπεγλίτης, η άρνηση της Τράπεζας δεν είχε καμία σχέση με πολιτικές παρεμβάσεις, είτε από το Μέγαρο Μαξίμου, είτε από το υπουργείο Οικονομικών. Είπε ακόμα ότι το Μαξίμου ενημερώθηκε μετά από την απόρριψη του δανείου από την Εθνική Τράπεζα.  Ο κ. Μπεγλίτης ανέφερε πως ο πρώην πρωθυπουργός, διαπιστώνοντας ότι οι εφημερίδες του συγκεκριμένου δημοσιογραφικού συγκροτήματος τηρούσαν αρνητική στάση στην υπόθεση της συγχώνευσης της Εθνικής με την ALPHA BANK, την οποία ο ίδιος θεωρούσε μια θετική πρωτοβουλία, πληροφορήθηκε, από το υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα, ότι αυτό οφείλεται στην απόρριψη του δανείου.

«Η Εθνική είπε όχι, επισήμως. Ανεπισήμως, μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου» απάντησε ο κ. Ψυχάρης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:53