ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:13
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου

21.10.2012 07:40

Μαραθώνια ήταν η σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και με τη συμμετοχή των υπουργών Εργασίας και Οικονομικών που  πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με την τρόικα, να δοθεί το πράσινο φως από το Eurogroup και να εκταμιευτεί η επόμενη δόση.

«Η διαπραγμάτευση με την τρόικα βρίσκεται σε καλό δρόμο» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, αποχωρώντας από την ευρεία σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ χαρακτήρισε «θετική» τη συμβολή των κυρίων Βενιζέλου και Κουβέλη.

Εν τω μεταξύ, αισιόδοξος για την καταβολή της επόμενης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα στις αρχές Νοεμβρίου δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν σε συνέντευξή του στο Bloomberg.

«Είμαι αισιόδοξος πως θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από την αξιολόγηση [της τρόικας]», δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος από τις Βρυξέλλες, όπου πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. «Πιστεύω πως αυτό θα επιτευχθεί στις αρχές Νοεμβρίου, πριν από τα μέσα Νοεμβρίου», πρόσθεσε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:08
Exit mobile version