ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:16
MENU CLOSE

Σε διαθεσιμότητα από σήμερα χιλιάδες υπάλληλοι

13.11.2012 14:16

Σε διαθεσιμότητα τίθενται από σήμερα με τη δημοσίευση του Μνημονίου ΙΙΙ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι υπάλληλοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εργάζονται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ.

Η διαθεσιμότητα αποβλέπει στην αποκατάσταση του κύρους του Δημοσίου, λέει ο Αντ.Μανιτάκης
 
«Τα μέτρα αποβλέπουν στην αποκατάσταση του κύρους του δημοσιοϋπαλληλικού λειτουργήματος και της νομιμότητας στο δημόσιο» σημειώνει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης και προσθέτει: «Είμαστε αποφασισμένοι να τα εφαρμόσουμε για το καλό του τόπου και της ελληνικής δημόσιας διοίκησης».

ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» στις απολύσεις εργαζομένων
 
Έντονη αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στις «μαζικές απολύσεις» των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση εξέφρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα και Όλγα Γεροβασίλη, σε συνάντηση που είχαν την Τρίτη με εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
 
«Η νέα μνημονιακή επίθεση στους ήδη ανίσχυρους αυτοδιοικητικούς θεσμούς, λόγω των τεράστιων περικοπών των θεσμοθετημένων πόρων τους και των απολύσεων, καταργεί τις κοινωνικές τους λειτουργίες και το αυτοδιοίκητο και τους μετατρέπει σε παρίες του κρατικού διοικητικού μηχανισμού», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:16
Exit mobile version