search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:36
MENU CLOSE

«Αγώνας» με αναπηρικά καροτσάκια στο Ασκληπιείο…

16.04.2013 13:55
«Αγώνας» με αναπηρικά καροτσάκια στο Ασκληπιείο... - Media

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, βίντεο στο οποίο φέρονται να κάνουν… αγώνα ταχύτητας με αναπηρικά καροτσάκια νοσηλεύτριες του Ασκληπιείου Βούλας.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, βίντεο στο οποίο φένονται σπουδαστές των ΤΕΙ φυσικοθεραπείας να κάνουν… αγώνα ταχύτητας με αναπηρικά καροτσάκια,  στο Ασκληπιείο Βούλας.
 
Στο βίντεο φαίνεται μία από τις παρεβρισκόμενες να δίνει σύνθημα εκκίνησης με μία πατερίτσα, καθώς και θεατές περιμετρικά της «διαδρομής»…
 
Ο διοικητής του Ακληπιείου Βούλας, Δημήτριος Κεχαγιάς, δήλωσε στο www.enikos.gr ότι διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση και περιέγραψε το περιστατικό ως εξής:  
«Οι σπουδαστές των ΤΕΙ φυσικοθεραπείας ολοκλήρωσαν χθες την εξάμηνη πρακτική εξάσκησή τους και έκαναν μια γιορτή στον χώρο που στεγάζεται το φυσικοθεραπευτήριο του Νοσοκομείου. Στη συνέχεια φαίνεται ότι ξέφυγαν λίγο τα πράγματα και επενέβη ο προϊστάμενος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:35