Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή, η μηνυτήρια αναφορά που είχαν καταθέσει πριν από δύο μέρες, τρία δημοσιογραφικά σωματεία (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ και ΕΤΕΡ) κατά των κυρίων Στουρνάρα και Κεδίκογλου.
Διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή, σύμφωνα με τον Νόμο περί ευθύνης Υπουργών, η μηνυτήρια αναφορά που είχαν καταθέσει πριν από δύο μέρες, τρία δημοσιογραφικά σωματεία (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ και ΕΤΕΡ) κατά των κυρίων Στουρνάρα και Κεδίκογλου.
Σε βάρος των Υπουργών είχε κατατεθεί μήνυση για παραβίαση της προσωρινής διαταγής που εξέδωσε ο Πρόεδρος του ΣτΕ Κ. Μενουδάκος με την οποία διατάχθηκε η επαναλειτουργία της ΕΡΤ, μέχρι τη σύσταση του νέου δημόσιου φορέα ραδιοτηλεόρασης.
Τα τρία σωματεία κατέθεσαν τη μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία τη διαβίβασε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κι εκείνος με την σειρά του τη διαβίβασε αμελλητί στη Βουλή.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.