Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Οθωμανικό χαστούκι» προειδοποίησε ο Τούρκος υπουργός Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνίας Μπιναλί Γιλντιρίμ ότι θα δεχτούν εκείνες οι αρχές που δεν συνεργάζονται με την κυβέρνηση για την καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος
«Οθωμανικό χαστούκι» προειδοποίησε ο Τούρκος υπουργός Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνίας Μπιναλί Γιλντιρίμ ότι θα δεχτούν εκείνες οι αρχές που δεν συνεργάζονται με την κυβέρνηση για την καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.
«Η Τουρκική Δημοκρατία δεν αναγνωρίζει αυτούς που δεν την αναγνωρίζουν», είπε ο Γιλντιρίμ. 79 εκατομμύρια πολίτες θα τους ραπίσουν με ένα οθωμανικό χαστούκι».
Οι δηλώσεις αυτές του Τούρκου υπουργού έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου αναφορικά με τον αρνητικό ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που βοήθησαν στην διάδοση πληροφοριών για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια των πρόσφατων μεγάλων διαδηλώσεων.
Ο Γιλντιρίμ ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν έχει πρόβλημα με την ελεύθερη χρήση του ίντερνετ, αλλά η χρήση του ως εργαλείο για τη βία και το έγκλημα είναι «απαράδεκτη»
Το Facebook και το Twitter πρόσφατα αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς ότι συμφώνησαν να μοιραστούν πληροφορίες με την κυβέρνηση αναφορικά με τις δημοσιεύσεις χρηστών για τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν με αφορμή το πάρκο Γκεζί.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.