ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:53
MENU CLOSE

Βενιζέλος και Παπανδρέου συμφώνησαν «να τα πούν»

14.07.2013 08:04

Συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού διαψεύδει «άγνωστη συνάντηση» επιβεβαιώνοντας ότι συναντήθηκαν και συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν.

O συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, σε θέματα Τύπου, Γιώργος Ελενόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής κατά τη διάρκεια της εκλογής αντιπροέδρου και ο κ. Βενιζέλος προσκάλεσε στο γραφείο του τον κ. Παπανδρέου, όπου στη διάρκεια 1-2 λεπτών συμφώνησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν θέματα εξωτερικής πολιτικής, τα οποία ο κ. Βενιζέλος χειρίζεται σε κυβερνητικό επίπεδο.

Ειδικότερα, ο κ. Ελενόπουλος, απαντώντας στη σχετική ερώτηση, δήλωσε:
"Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, θα το δούμε αργότερα. Ως εκ τούτου δεν μπορώ και να το σχολιάσω.

Όμως, επειδή η εφημερίδα προαναγγέλλει για το αυριανό της φύλλο μια "άγνωστη συνάντηση" Γιώργου Παπανδρέου – Ευάγγελου Βενιζέλου, μπορώ να πω το εξής:
Δεν υπήρξε καμία "άγνωστη συνάντηση". Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, στη Βουλή, την ώρα της ψηφοφορίας για την κάλυψη της κενής θέσης του Αντιπροέδρου.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος προσκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου στο γραφείο του, όπου μίλησαν για 1-2 λεπτά προκειμένου να συνεννοηθούν για μια συνάντηση την προσεχή περίοδο, για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, καθώς ο Βαγγέλης Βενιζέλος ανέλαβε το Υπουργείο Εξωτερικών και ο Γιώργος Παπανδρέου έχει διατελέσει υπουργός για πολλά χρόνια στο ίδιο υπουργείο. Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο και τίποτα πέραν αυτού".

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:50
Exit mobile version