search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.10.2025 19:12
MENU CLOSE

Απέσυραν το άρθρο που δίνει αποζημιώσεις στους εργαζομένους της ΕΡΤ

17.07.2013 13:09
Απέσυραν το άρθρο που δίνει αποζημιώσεις στους εργαζομένους της ΕΡΤ - Media

Το άρθρο 108 που δίνει αποζημιώσεις στους εργαζομένους της ΕΡΤ αποσύρει «προσωρινά» η κυβέρνηση.

Το άρθρο 108 που δίνει αποζημιώσεις στους εργαζομένους της ΕΡΤ αποσύρει «προσωρινά» η κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον Υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, το άρθρο θα αναδιατυπωθεί και θα κατατεθεί από τον αρμόδιο Υπουργό.
 
Είχε προηγηθεί το αίτημα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ που ζητούσε την απόσυρση του άρθρου 108 που δίνει αποζημιώσεις στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
 
Για «άθλια παιχνίδια ανταλλαγών και συναλλαγών πάνω σε απολυμένους ανθρώπους», μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης. Όπως είπε, οι Βουλευτές της ΝΔ «ακόμα και να καταργείτο η αποζημίωση θα σηκώνονταν όρθιοι και θα χειροκροτούσαν μέχρι τα μεσάνυχτα. Τέτοια εκδικητικότατα δεν έχω ξαναδεί».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.10.2025 19:09