ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:15
MENU CLOSE

Ο Γούντυ Άλεν αποκαλύπτει την νέα του ταινία

16.10.2013 11:13

Η νέα ταινία  που εδώ και καιρό φημολογείται πως ετοιμάζει ο Γούντυ Άλεν έχει επιτέλους όνομα. «Magic in the Moonlight» θα είναι  και επίσημα ο τίτλος του νέου  φίλμ του  Αμερικανού σκηνοθέτη , το 47ο στην πολυετή καριέρα του.

Αν και δεν έχουν διαρρεύσει  πληροφορίες  όσον  αφορά την πλοκή της ταινίας,  οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν πως το έργο θα διαδραματίζεται στην δεκαετία του ’30 . Επίσης είναι γνωστό  πως θα πρωταγωνιστήσουν , εκτός άλλων οι Κόλιν Φέρθ, Έμμα Στόουν, Μάρσια Γκέι Χάρντεν και Τζάκι Γουίβερ, ενώ  τα γυρίσματα γίνονται στην Νότια Γαλλία , κάτι που αποδεινύει  πως ο πασίγνωστος δημιουργός δεν  έχει ολοκληρώσει ακόμα  τις Ευρωπαικές του περιηγήσεις ( το «Midnight In Paris» είχε επίσης γυριστεί στη Γαλλία).  

Ο Γούντι Άλεν συνεργάζεται για μια ακόμα φορά με τους παραγωγούς Λέτυ Άρονσον , Στίβεν Τένενμπάουμ  και την Gravier Productions , η οποία είχε αναλάβει την παραγωγή αρκετών  έργων του πρώτου, όπως το προκλητικό «Vicky Christina Barcelona» και το εμπορικά και κριτικά επιτυχημένο « Blue Jasmine». 

Το «Magic in the Moonlight» αναμένεται να κυκλοφορήσει  κάποια στιγμή μέσα στο 2014. Υπενθυμίζεται πως η πιο πρόσφατη δημιουργία του Άλεν , «Blue Jasmine» ,με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μπλάνσετ, έχει φτάσει τα 50.000.000 δολάρια παγκοσμίως και απέσπασε θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58
Exit mobile version