ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:18
MENU CLOSE

Ρέμος-Βίσση: Η συνεργασία της χρονιάς... επί σκηνής

13.12.2013 12:37

Για την επερχόμενη μουσικοθεατρική παράσταση «Ένα ή Κανένα» μίλησαν οι πρωταγωνιστές της  και κορυφαίοι τραγουδιστές Αντώνης Ρέμος και Άννα Βίσση, καθώς και για τη «συμβίωσή» τους επί σκηνής υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα.

Στη συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα  στο «Pantheon Theater» στις 12 Δεκεμβρίου , οι κύριοι συντελεστές της παράστασης , η οποία κάνει επίσημα πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου , έκαναν λόγο για ένα εγχείρημα που θα αποτελέσει  μια νέα πρόταση  στο χώρο της ψυχαγωγίας  και θα είναι  κοντά στα πολιτιστικά πρότυπα  που αναζητεί το κοινό. Επίσης  οι Γιάννης Κακλέας , Άννα Βίσση και  Αντώνης Ρέμος( με τους δύο τελευταίους να  δείχνουν να έχουν μια πολύ θερμή και τρυφερή σχέση, φτάνοντας ακόμα και να… φιληθούν στο στόμα) αναφέρθηκαν στον χώρο(Pantheon Theater) που θα στεγάσει την παράσταση, ο οποίος διαμορφώθηκε με βάση μουσικοθεατρικά πρότυπα  από τον Γιάννη Παπαθεοχάρη. Ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Κακλέας  μίλησε  για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο ,αλλά και  για την πρόκληση του να σκηνοθετείς  μια παράσταση με πολλές ιδιαιτερότητες σε έναν χώρο σαν το «Pantheon Theater» : « Είναι μεγάλη  χαρά και ταυτόχρονα πρόκληση το να σκηνοθετεί κανείς σε τόσο όμορφα θέατρα σαν και αυτό , το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα που διαθέτει η Ελλάδα. Είναι επίσης μεγάλη πρόκληση το να σκηνοθετείς δύο  καλλιτέχνες του διαμετρήματος της Άννας(Βίσση) και του Αντώνη (Ρέμου). Μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές  καταφέραμε  να κάνουμε μια παράσταση που εμπεριέχει  όλη τη θεατρικότητα που αναζητούν τα τραγούδια των δύο καλλιτεχνών».

Η Άννα Βίσση με τη σειρά της έπλεξε το εγκώμιο του συμπρωταγωνιστή της Αντώνη Ρέμου, τον οποίο χαρακτήρισε ως το «απόλυτο αρσενικό του ελληνικού τραγουδιού» ενώ για τη συνεργασία τους δήλωσε: «Θέλω να σκέφτομαι πως αυτή η συνάντηση μας  είναι καρμική , διότι γίνεται στην καλύτερη φάση της καριέρας μας . Μετά τους Δαίμονες  ήθελα να κάνω ένα βήμα μπροστά  στη καριέρα μου και ήθελα να το κάνω με κάποιον  με τον οποίο πιστεύω έχουμε τα ίδια καλλιτεχνικά χνώτα, οπότε θεωρώ ευλογία το να μοιράζομαι τη σκηνή με τον Αντώνη».  Σχετικά με τη συμμετοχή της σε μια τέτοιου είδους παράσταση τόνισε πως «είναι μια νέα πρόταση  στο χώρο του πολιτισμού και αφουγκράζεται  τις ανάγκες του κόσμου, από πλευράς ώρας και κόστους εισιτηρίου». Όσον αφορά τη σχέση της με τον Γιάννη Κακλέα; « Είναι ένας άνθρωπος έντονος που καταπιάνεται με το δικό του μοναδικό  τρόπο με το συναίσθημα. Μαζί του έκανα δουλειές για τις οποίες μπορώ να είμαι υπερήφανη. Είμαι πολύ χαρούμενη που εισέρχεται με αυτή τη παράσταση  στον δικό μου κόσμο, τον κόσμο του τραγουδιού».

Στην… καρδιακή σχέση του με το «Pantheon Theater»  και στις μοναδικές στιγμές  που ζεί στο πλευρό της Άννας Βίσση για τις ανάγκες της παράστασης στάθηκε  ο Αντώνης Ρέμος: « Αυτόν τον χώρο τον έχω ζήσει σε όλες του τις μορφές , όμως ο Γιάννης Παπαθεοχάρης  κατάφερε να τον φέρει στα μέτρα του 2013 και σε μια πιο πολιτισμική κατάσταση. Νιώθω πραγματικά υπερήφανος  που θα ανέβω στη σκηνή μαζί με την Άννα, «γεύομαι» κάθε στιγμή μαζί της στις πρόβες και αισθάνομαι πως μετά από τόσα χρόνια διατηρεί τον ίδιο αυθορμητισμό και την ίδια  αγάπη για το τραγούδι και τη μουσική.Σε αυτή τη παράσταση θα καταθέσουμε πράγματα βγαλμένα από τη ψυχή και θα τα περάσουμε μέσα από τη φωνή μας και τα τραγούδια. Ελπίζουμε να ανταποκριθεί σε αυτό μας το κάλεσμα ο κόσμος όλο το το χειμώνα που θα είμαστε σε αυτό το χώρο».

Η παράσταση «Ένα ή Κανένα»  θα ανεβαίνει   στο «Pantheon Theater» (Πειραιώς 166) από τις 20 Δεκεμβρίου κάθε Πέμπτη 21.00-24.00 , κάθε Παρασκευή και Σάββατο 22.00-01.00 και κάθε Κυριακή 20.00-23.00

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:18
Exit mobile version