search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:03
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρώτη απάντηση του τραγουδιστή στις δηλώσεις Νταλάρα (Video)

15.01.2024 12:57
ntalaras-argyros-new

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η δήλωση του Γιώργου Νταλάρα σχετικότητα με τις διαφημίσεις που κάνουν κατά καιρούς οι καλλιτέχνες.

Αναφερόμενος στα νέα ταλέντα, ο τραγουδιστής ξεχώρισε τέσσερα ονόματα, ωστόσο, τόνισε ότι κανείς δεν πρόκειται να αφήσει το στίγμα που άφησαν οι θρύλοι του παρελθόντος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», συγκεκριμένα, πριν μερικές ημέρες, είπε χαρακτηριστικά: «Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνήΓια σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει “Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό”. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος». 

Η δε αναφορά του για μπιφτέκια και λουκάνικα, εκτιμήθηκε ότι αφορά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που πριν μήνες έκανε σχετική διαφήμιση για ταχυφαγείο.

«Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’» είχε πει.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο αεροδρόμιο με τον τραγουδιστή, κληθείς να απαντήσει για τις εν λόγω δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα να τονίζει ότι ο ίδιος μπροστά σε του είναι «ένα τίποτα».

Μια δήλωση που στο πάνελ της εκπομπής χαρακτήρισαν λιτή και σεμνή από έναν άνθρωπο με αδιαμφισβήτητη παιδεία.

«Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Στάνκογλου: Ο ξέφρενος χορός για τα γενέθλιά του (Video)

Βασίλης Καρράς: Ρέμος, Βανδή, Φουρέιρα τραγούδησαν συγκινημένοι στη μνήμη του (Video)

Αύγουστος Κορτώ: To Facebook κατέβασε για δεύτερη φορά φωτογραφία όπου φιλά τον σύζυγό του – Τι καταγγέλλει ο ίδιος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:01