search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:44
MENU CLOSE

Βασίλης Καρράς: «Υποκλίθηκαν» στις πίστες Ρέμος, Πάολα, Θεοδωρίδου, Οικονομόπουλος

25.12.2023 10:03
vasilis-karras

Πένθος στην ελληνική μουσική σκηνή από το θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Βασίλης Καρράς, εκτός από τους πολυπληθείς θαυμαστές του, έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και μεταξύ των συναδέλφων του, πολλοί από τους οποίους τον αποχαιρέτισαν και από τις πίστες των νυχτερινών κέντρων.

Αντώνης Ρέμος


«Ο Βασίλης μας… Εδώ ήταν η τελευταία φορά που τραγούδησε. Εδώ μέσα σε αυτό τον χώρο. Έτσι λοιπόν, με αγάπη, στην καρδιά μας, ας του αφιερώσουμε κάποια τραγούδια του για να φτάσει η ψυχούλα του πάνω ψηλά και να πετάξει. Και να πάει να βρει τον Παντελή και όλους αυτούς τους φίλους μας που είναι ψηλά. Πάντα θα τον θυμόμαστε και πάντα θα τον τραγουδάμε γιατί μπορεί οι άνθρωποι να πεθαίνουν, αλλά οι ψυχές τους παραμένουν ζωντανές όταν τους θυμόμαστε. Βασίλη εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

@steve.toumpas Αντιο Αρχοντα Βασιλη Καρρα..! #fyp #fy #tiktokgreece #foryoupage #viral #greece #aremovic #antonisremos ♬ πρωτότυπος ήχος – Steve.89_

Νίκος Οικονομόπουλος

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα βραδιά για μας στον καλλιτεχνικό κόσμο. Θέλω να αφιερώσω τη βραδιά στον Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή, έναν σπουδαίο τραγουδιστή, ένα μεγάλο κεφάλο στην ελληνική μουσική. Θα τον θυμόμαστε με τα τραγούδια του και με την καλή του ψυχή. Για την ανθρώπινη πλευρά του που οι περισσότεροι άνθρωποι την έχουμε χάσει. Απόψε η βραδιά ξεκινάει με το καλησπέρα και καλή βραδιά!».

@nikosoikonomopoulosfm ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ 🤍🤍 #karras #mpesfy #fypシ #oikonomopoulos #nikosoikonomopoulos #greecetiktok #rip #gr #greektiktok ♬ original sound – Oikonomopoulos FM

Πάολα

Αποθεώθηκε η κίνηση της Πάολα να εμφανισθεί με την εικόνα του Βασίλη Καρρά σε video wall και να ερμηνεύσει το «Απ΄ το Βορρά μέχρι το Νότο».

@_paola_fwka #paola #καρραααςρεεε😎 #rip #viral #fyp #καρρααας #paolafoka🌹 #fever #παολαφωκα #παολα #απτοβορα ♬ πρωτότυπος ήχος – Paolafoka

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου καταχειροκροτήθηκε τραγουδώντας για τον Βασίλη Καρρά το «Νύχτα Ξελογιάστρα».

@natasa.theodoridoufans Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά🕊️ @Natasa Theodoridou #natasatheodoridou #theodoridou #fy #fyp #foryou #fypシ #bouzoukia #voiceeffects #viral #aktipireos #vasiliskarras ♬ πρωτότυπος ήχος – Natasa Theodoridou Fan's

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Η κόρη του τον αποχαιρετά λίγο μετά τον θάνατό του

Βασίλης Καρράς: Την Τρίτη σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του στη Θεσσαλονίκη – Την Τετάρτη η κηδεία

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν σήμερα, ανήμερα Χριστουγέννων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:39