ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:09
MENU CLOSE

Τελευταία σειρά

14.01.2014 22:00

Σε φουλ πρόβες, μια και κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου, βρίσκεται η «Ζέβρα Πυτζάμα», το έργο που επανενώνει την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μαριανίνα Κριεζή της θρυλικής «Λιλιπούπολης».

* Σε εντατικές πρόβες όμως μπαίνει και ο Σταμάτης Κραουνάκης για τις ανάγκες του έργου της Λούλας Αναγνωστάκη «I Love you», που, με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ουζουνίδου, θα ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τον Φεβρουάριο.

* Η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει για την ερχόμενη σεζόν έργο που θα έχει θέμα τη Σμύρνη. Το μυστικό πρόδωσε ο Κώστας Βουτσάς, που θα συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση που γράφει, θα σκηνοθετήσει και θα παίζει η Μιμή Ντενίση και η οποία θα ανέβει στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

* «Όσοι φίλοι μου είχαν διαβάσει το έργο με προέτρεπαν να μην το κάνω, επειδή θεωρούσαν ότι είναι πολύ βίαιο», διαβάζω ότι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Δεν τους άκουσε και δικαιώθηκε, αφού ο «Πουπουλένιος» του Μακ Ντόνα που ανέβασε στο Θέατρο Αθηνών σημειώνει ουρές στα ταμεία και οι τέσσερις πρωταγωνιστές παίζουν σε πλατεία φίσκα γεμάτη. Η διαφορά τού πότε να ακούς τις συμβουλές των φίλων σου και πότε να ακολουθείς το ένστικτό σου…

ΥΓ.: Ανήμερα τα Χριστούγεννα εμφανίστηκε η ταμπελίτσα «εισιτήρια τέλος» (φωτό) στο Θέατρο Μουσούρη για την παράσταση «Φον Δημητράκης». Πιθανότατα το καλύτερο θεατρικό δώρο για τον Πέτρο Φιλιππίδη…

 

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:08
Exit mobile version