search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Μια χαρά περνάνε στο Νταβός (Video)

28.01.2014 07:40
Μια χαρά περνάνε στο Νταβός (Video) - Media

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός αποφασίζει, εν πολλοίς, για το πώς θα κινηθεί στο μέλλον η παγκόσμια οικονομία.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός αποφασίζει, εν πολλοίς, για το πώς θα κινηθεί στο μέλλον η παγκόσμια οικονομία.
 
Οι κεφαλές συναντιούνται στην Ελβετία και συσκέπτονται ολημερίς για να «σώσουν» τον κόσμο. Αφού εξαντλούνται σε συζητήσεις, συσκέψεις και συμβούλια, αποσύρονται για να ξεκουραστούν.
 
Και αφού εργάζονται σκληρά τη μέρα, το βράδι δικαιούνται λίγη διασκέδαση. Εκεί κάπου έρχεται η Μόνικα. Μια 24χρονη εκρηκτική Ιταλίδα με ύψος 1.70 και βάρος 50 κιλών η οποία εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας.


 
Η Μόνικα είναι η σταρ του μεγαλύτερου ελβετικού σάϊτ γνωριμιών (sic) και οι επαγγελματικές της υπηρεσίες δεν είναι διόλου φθηνές. Κάθε «ραντεβού» με πελάτη της αποφέρει το ποσό των 700 ευρώ –αν και ένα μέρος πηγαίνει στο πρακτορείο στο οποίο ανήκει.
 
Η ίδια, μιλώντας στην «Blick», ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια έχει χτυπήσιε φλέβα χρυσού στο Νταβός αφού έχει κρατήσει συντροφιά σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής σκηνής.
 
«Πάω στις σουίτες ή στα ακριβά τους δωμάτια και για μία ώρα υπηρεσιών κερδίζω 700 ευρώ» είπε το κορίτσι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34