ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:47
MENU CLOSE

Όσκαρ: Τα φαβορί για τα ανδρικά βραβεία

28.02.2014 10:46

Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς είναι προ των πυλών. Την Κυριακή τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) θα γίνουν γνωστοί οι νικητές του πιο σημαντικού βραβείου του χώρου και ήδη γίνεται χαμός με τις υποψηφιότητες της 86ης απονομής.

Μάθιου Μακ Κόναχι – «Dallas Buyers Club»
Μπορεί σε παλαιότερες ταινίες να επιδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα του και να έπαιζε ρόλους «χαλαρούς», ωστόσο στο Dallas Byers Club, το άστρο του Μακ Κόναχι πραγματικά έλαμψε, τσαλακώνοντας κυριολεκτικά την εικόνα του και απειλώντας το βραβείο του Ντι Κάπριο, αφού θεωρείται το μεγάλο φαβορί.

Κρίστιαν Μπέιλ – «American Hustle»
Ο Μπέϊλ έχει αποδείξει ότι δεν τον ενδιαφέρει η εικόνα του και κάνει τα πάντα για να μπει στο πετσί του ρόλου του. Προσαρμόζεται σαν χαμαιλεόντας και είναι το δυνατό αουτσάϊντερ.

ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΚΑΡ Β' ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ
 
Μπράντλει Κούπερ – «American Hustle»
Από το «Hangover» στα Όσκαρ ο Κούπερ έκανε μια μεγάλη διαδρομή και έδειξε ότι μπορεί κάλλιστα να σταθεί έξοχα και εκτός από την κωμωδία.

Τζάρετ Λέτο – «Dallas Buyers Club»
Εξαιρετικός και ως ηθοποιός και ως τραγουδιστής, ο Λέτο έχει και στο παρελθόν δοκιμάσει σε ρόλους πολύ δύσκολους και αντι – εμπορικούς χωρίς να φοβάται το «ίματζ» του.

Μάικλ Φασμπέντερ – «12 years a slave»
Ο άπιστος σύζυγος και σκληρός εργοδότης Eντουιν Επς από το «12 χρόνια σκλάβος» είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου και αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο «καυτά» αστέρια του Χόλιγουντ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:45
Exit mobile version