ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:23
MENU CLOSE

Ρ. Δούρου: Οι πολίτες νίκησαν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και τα συμφέροντα

26.05.2014 10:52

«Οι πολίτες νίκησαν τους όποιους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και τα όποια συμφέροντα» τονίζει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η νεοκλεγείσα περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. 

Σε ερώτηση για το πρόγραμμά της των 100 πρώτων ημερών, σημειώνει: «Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι μακριά από εμένα οι λογικές των πρώτων 100 ημερών.
 
Όσοι έχουμε συστρατευθεί στην παράταξη «Δύναμης Ζωής, θα ξεκινήσουμε με πολύ πεζά πράγματα. Εξηγούμαι: θα ξεκινήσουμε με την υλοποίηση αποφάσεων που είχαν παρθεί ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.
 
Όπως, για παράδειγμα, τα χρήματα για τον δήμο Περάματος, όπου 1.600 νοικοκυριά είναι εδώ και πολλούς μήνες χωρίς φως. Όπως η απόφαση, που για συγκεκριμένο ποσό με τη συνέργεια της Εκκλησίας θα πρέπει να οδηγηθεί σε δράση κοινωνικής πολιτικής για χιλιάδες πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, που αν δεν έχεις μπει στο σπίτι τους, δεν μπορείς να τα αναλύσεις, ούτε σε ραδιοφωνικό, ούτε σε τηλεοπτικό χρόνο. Θα ξεκινήσουμε από αυτά ως εχέγγυα μίας λογικής κι ενός ήθους πολιτικής, που δεν τάζει γενικά κι αόριστα, αλλά τα υλοποιεί».

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31
Exit mobile version