search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02.01.2026 09:53
MENU CLOSE

Ο Ολάντ διαθέτει το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ για τις επιχειρήσεις εναντίον του ISIS

14.01.2015 16:05
Το αεροπλανοφόρο Τζορτζ Μπους στο «Οικόπεδο 11» της Κύπρου – Σε ετοιμότητα για τη γεώτρηση - Media

Το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ διαθέτει η Γαλλία για τις επιχειρήσεις ενάντια στον ISIS, όπως δήλωσε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

 
Το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ διαθέτει η Γαλλία για τις επιχειρήσεις ενάντια στον ISIS, όπως δήλωσε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.
 
Το αεροπλανοφόρο θα ενταχθεί στη δύναμη του διεθνούς συνασπισμού ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Μιλώντας στα πληρώματα του αεροπλανοφόρου ο Γάλλος πρόεδρος ανέφερε ότι η δολοφονική επίθεση ισλαμιστών εξτρεμιστών στο Charlie Hebdo την προηγούμενη εβδομάδα «δικαιολογεί την παρουσία του αεροπλανοφόρου» στην Μέση Ανατολή.
 
«Μέσω του Σαρλ ντε Γκωλ θα λαμβάνουμε πληροφορίες, ενώ ίσως διεξαγάγουμε και επιχειρήσεις στο Ιράκ», πρόσθεσε.
 
Η ναυαρχίδα του γαλλικού πολεμικού ναυτικού θα σταλεί στον Ινδικό Ωκεανό για να συμμετάσχει σε ναυτικές ασκήσεις.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02.01.2026 09:51