ΚΥΡΙΑΚΗ 28.09.2025 16:24
MENU CLOSE

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για Τρέμη - Ευαγγελάτο

04.03.2015 15:47

Από την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου, στις 23:20 και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα θα μεταδίδεται από το Mega η εκπομπή «On Line» με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του MEGA:

«Θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, συζητήσεις για ζητήματα που αφορούν τους πολίτες, απόψεις και τοποθετήσεις από όλες τις πλευρές διαμορφώνουν την ατζέντα της εβδομαδιαίας εκπομπής.

Καλεσμένοι στο στούντιο πολιτικοί, εκπρόσωποι φορέων, προσωπικότητες της δημόσιας ζωής αλλά και πολίτες που θα συμμετέχουν στη συζήτηση. Τη δική τους παρέμβαση θα κάνουν και οι τηλεθεατές μέσω διαδικτύου δίνοντας έμφαση σε έναν ανοιχτό ηλεκτρονικό διάλογο.

Ερωτήσεις για τα κρίσιμα θέματα θα διατυπώνονται την ώρα της εκπομπής από τους πολίτες που θα καλούνται στο στούντιο αλλά και όσους θα παρακολουθούν από το σπίτι. Η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτος θα αξιοποιούν κάθε…ON LINE παρέμβαση μέσω των εργαλείων που προσφέρει το διαδίκτυο (facebook, twitter, hashtag)».

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.09.2025 16:24
Exit mobile version