ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:47
MENU CLOSE

Η ανήλικη σύζυγος του Τσάρλι Τσάπλιν αποκαλύπτει τα βίτσια του (Photos)

02.04.2015 10:59

OΤσάπλιν που μεσουρανούσε στον κόσμο του θεάματος έπρεπε να πληρώσει αδρά το διαζύγιο του με την Λίτα Γκρέι ώστε να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τα σεξουαλικά του γούστα.

Και γιατί στοίχισε τόσο; Γιατί ο Τσάπλιν που μεσουρανούσε στον κόσμο του θεάματος έπρεπε να πληρώσει αδρά ώστε η Λίτα Γκρέι να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τα σεξουαλικά του γούστα. Αναφέρεται στο διαζύγιο ότι οι σεξουαλικές απαιτήσεις του ηθοποιού από την σύζυγο του ήταν «υποτιμητικές, προσβλητικές, και «επαναστατικές»». Η Γκρέι είχε επίσης καταθέσει ότι ο Τσάπλιν την ανάγκαζε να κάνουν πράξεις που ήταν παράνομες στην Καλιφόρνια του 1920, τις είχε όμως, ξανακάνει «με πέντε επιφανείς γυναίκες ηθοποιούς του κινηματογράφου» πριν παντρευτούν.

Η Λίτα Γκρέι ήταν μόλις 15 χρονών όταν την αποπλάνησε ο 35χρονος Τσάπλιν. Την ήξερε βέβαια, από όταν ήταν 8 χρονών, ενώ αργότερα έπαιξε καις την ταινία του «The kid».

Στα 16 της έμεινε έγκυος αλλά δεν δεχόταν να κάνει έκτρωση όπως ήθελε ο Τσάπλιν. Η μητέρα της τον απείλησε ότι θα τον διασύρει και έτσι βρέθηκαν παντρεμένοι. 

Τσάρλι Τσάπλιν και Λίτα Γκρέι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:45
Exit mobile version