search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 05:48
MENU CLOSE

Χανιά: Σύλληψη 15χρονου για ξυλοδαρμό της γιαγιάς του – Θύμα οικογενειακής βίας από τον πατέρα του ο ανήλικος

30.04.2024 11:36
xylodarmos

Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύτη έναν 15χρονο και θύμα τη γιαγιά του, εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/4) στα Χανιά.

Ο ανήλικος, κάτω από ασαφείς προς το παρόν συνθήκες, επιτέθηκε στην 69χρονη γιαγιά του μέσα στο σπίτι της στη Σούδα και την χτύπησε στο κεφάλι, στο αριστερό χέρι και στο δεξί πόδι.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στις 10:30 το βράδυ, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να συλλάβουν το 15χρονο αγόρι που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, το ίδιο το παιδί έχει πέσει θύμα οικογενειακής βίας από τον πατέρα του, ενώ κατά το παρελθόν είχε εμπλακεί σε περιστατικά βίας στο σχολείο σαν δράστης.

Μάλιστα, είχε πάλι επιτεθεί προ ημερών και στη τη γιαγιά του και τον θείο του.

Ακολούθησε βίαιο περιστατικό και με τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για σωματική βλάβη σε βάρος του 15χρονου γιου του.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Μπελτεγρής: Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ για τον θάνατό του – Η συγκλονιστική ανάρτηση Χρηστίδη – «Βουνό μου, παιχταρά μου, καλύτερε…»

Διαμαρτυρία vegans το απόγευμα στο Σύνταγμα ενάντια στο σούβλισμα των αρνιών το Πάσχα

Απεργία Πρωτομαγιάς: Πώς (δεν) θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46