ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο λαός θα δικαιώσει εκείνους που τον υπερασπίστηκαν

05.07.2015 12:08

Στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κατά την έξοδό της από το εκλογικό τμήμα, η Πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε ότι «ο λαός θα δικαιώσει εκείνους που τον εμπιστεύτηκα και τον υπερασπίστηκαν», ενώ «θα διαψεύσει εκείνους που προσπάθησαν να τον εκφοβίσουν».

Στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κατά την έξοδό της από το εκλογικό τμήμα, η Πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε ότι «ο λαός θα δικαιώσει εκείνους που τον εμπιστεύτηκα και τον υπερασπίστηκαν», ενώ «θα διαψεύσει εκείνους που προσπάθησαν να τον εκφοβίσουν».

Συγκεκριμένα, η Ζ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «Σήμερα τον λόγο έχει ο λαός. Έχει στα χέρια του την μοίρα του, την εξουσία που κατά το Σύνταγμα του ανήκει. Ο λαός θα δικαιώσει εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν και τον υπερασπίστηκαν και θα διαψεύσει εκείνους που προσπάθησαν να τον εκφοβίσουν. Ιστορική μέρα που θα ανατρέχουμε με υπερηφάνεια ως λαός. Οι σύγχρονες γενιές γράφουν τη δική τους ιστορία».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους του Ευρωπαίους και τις Ευρωπαίες που διαδήλωσαν και συμπαραστάθηκαν στον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τη συνάδελφό μου Πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής και τον πρόεδρο της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης που είπαν ότι η Ευρώπη έχει ως αξία την αλληλεγγύη των λαών και υπογραμμίζουν ότι αποτελούν προδοσία του ευρωπαϊκού ιδεώδους η απομάκρυνση από τις θεμελιώδης αρχές. Αυτή είναι η Ευρώπη, όχι η Ευρώπη των τελεσιγράφων που ο λαός έχει μάθει να επιστρέφει».

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:51
Exit mobile version