search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.10.2025 23:25
MENU CLOSE

Νέος πρόεδρος του ΣτΕ ο Ν. Σακελλαρίου – Η Α. Θεοτοκάτου επικεφαλής στο Ελεγκτικό Συνέδριο

22.10.2015 13:20
Στο ΣτΕ οι υποψήφιοι διευθυντές σχολείων: Διαφωνούν με τον νέο τρόπο επιλογής τους - Media

Νέους προέδρους στο Συμβούλιο της Επικρατείας και το Ελεγκτικό Συνέδριο, όρισε σήμερα το υπουργικό συμβούλιο.

 

Νέους προέδρους στο Συμβούλιο της Επικρατείας και το Ελεγκτικό Συνέδριο, όρισε σήμερα το υπουργικό συμβούλιο.

Ειδικότερα νέος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας επελέγη ο Νικόλαος Σακελλαρίου, ο αρχαιότερος των αντιπροέδρων του Δικαστηρίου.

Ο κ. Σακελλαρίου εκτελούσε προσωρινά καθήκοντα προέδρου μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Ρίζου, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα επικεφαλής στη νομική υπηρεσία της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο πρόεδρος επελέγη η Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, αντιπρόεδρος μέχρι σήμερα στο Δικαστήριο και τρίτη στη δικαστική επετηρίδα.

Να σημειωθεί ότι η θητεία των απερχόμενων προέδρων στο Συμβούλιο της Επικρατείας και το Ελεγκτικό Συνέδριο έληξε πριν από τέσσερις μήνες.

Στη θέση της Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου επελέγη η Ευτυχία Φουντουλάκη, ενώ για τις κενές θέσεις αντιπροέδρων σε Άρειο Πάγο, Συμβούλιο της Επικρατείας και Ελεγκτικό Συνέδριο επελέγησαν ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.10.2025 23:20