ΣΑΒΒΑΤΟ 25.10.2025 10:32
MENU CLOSE

Κοντονής προς ΕΠΟ: Ή Σιδηρόπουλος με τους βοηθούς του ή ξένοι διαιτητές στον τελικό

12.05.2016 13:56

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επιμένει ότι για να διεξαχθεί ο τελικός θα πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με την ΕΠΟ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επιμένει ότι για να διεξαχθεί ο τελικός θα πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με την ΕΠΟ.

Να χρησιμοποιηθεί δηλαδή η ομάδα βοηθών του Σιδηρόπουλου και όχι το τιμ Τουμπακάρη. Σε αντίθετη περίπτωση ο υφυπουργός ζητά να προχωρήσει αυτό που είχε συζητηθεί στην πρώτη συνάντηση. Να οριστούν δηλαδή ξένοι διαιτητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΠΟΡ FM 94.6, ο υφυπουργός στην επιστολή του επιτίθεται στη διοίκηση της ΕΠΟ κατηγορώντας την για αναξιοπιστία και για την πρόκληση της αντιπαράθεσης μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού η οποία, σύμφωνα με τον Κοντονή, θα μπορούσε να οδηγήσει την πρόκληση βίας.

Το μήνυμα Κοντονή προς την ΕΠΟ στην επιστολή του είναι ένα: «Τηρήστε τα συμφωνηθέντα για να γίνει ο τελικός». Δηλαδή, να ορίσει η ΕΠΟ την ομάδα Σιδηρόπουλου ή να φέρει ξένους διαιτητές.

Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται ολόκληρη την ημέρα για να ξεπεραστούν τα εμπόδια, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο.

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.10.2025 10:31
Exit mobile version