ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:11
MENU CLOSE

«Ντου» κουκουλοφόρων στις φοιτητικές εκλογές - Μπαράζ επιθέσεων σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη (Photos)

18.05.2016 13:14

Διεκόπησαν οι εκλογές στο Πάντειο.

Συγκεκριμένα, στο Χημείο σημειώθηκαν δύο επιθέσεις ομάδας αγνώστων, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, οι οποίοι ωστόσο απωθήθηκαν από τους οργανωμένους φοιτητές με αποτέλεσμα να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διαδικασία των εκλογών. Με τον ίδιο τρόπο απωθήθηκε και η επίθεση που σημειώθηκε στη Γεωπονική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Ένταση στη Νομική Αθηνών, όταν περίπου δέκα άτομα εισήλθαν στο κτίριο και προσπάθησαν να αρπάξουν τις κάλπες. Ωστόσο η αντίδραση των φοιτητών ήταν άμεση και τα επεισόδια δεν έλαβαν έκταση. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο φοιτητές τραυματίστηκαν ελαφρά.

Στο Πάντειο νωρίς το μεσημέρι σημειώθηκε εισβολή ομάδας 15 περίπου ατόμων, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, οι οποίοι κατέστρεψαν αφίσες και άλλα υλικά της ΔΑΠ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αντιπαράθεση με φοιτητές. Αν και οι κουκουλοφόροι δεν κατέστρεψαν τις κάλπες, παρ’ όλαυτά η εκλογική διαδικασία διακόπηκε και αναμένεται να επαναληφθεί εκ νέου πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι, μετά τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κουκουλοφόρων στην ΑΣΟΕΕ την τελευταία διετία, φέτος οι εκλογές του φοιτητικού συλλόγου του οικονομικού πανεπιστημίου διεξάγονται στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, στον στ. Μετρό Μέγαρο Μουσικής. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:11
Exit mobile version