search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:59
MENU CLOSE

Λονδίνο: Αιματηρή επίθεση με σπαθί κοντά σε σταθμο του μετρό – Συνελήφθη ο δράστης, πέντε τραυματίες (videos)

30.04.2024 11:39
london_sword

Σοβαρό περιστατικό με τραυματίες σημειώθηκε κοντά σε σταθμό του μετρό στο βορειοανατολικό Λονδίνο, καθώς ένας άνδρας κυκλοφορούσε με ένα σπαθί και κυνηγούσε ανυποψίαστους περαστικούς.

Δύο αστυνομικοί κα τρεις πολίτες φέρεται να έχουν τραυματιστει ενώ ο σταθμός του μετρό Hainault έκλεισε από την αστυνομία.

Και τα πέντε θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν άνδρα που φοράει κίτρινο φούτερ με κουκούλα να κρατάει ένα σπαθί.

Σύμφωνα με την Telegraph, ένας μάρτυρας ανέφερε ότι είδε έναν άνδρα «να τρέχει με ένα σπαθί σαμουράι», ο οποίος «μαχαίρωσε ανθρώπους αφού έπεσε με το φορτηγάκι του πάνω σε ένα σπίτι».

Η αστυνομία δήλωσε ότι κλήθηκε λίγο πριν από τις 7:00 το πρωί (τοπική ώρα) μετά από αναφορές για πτώση οχήματος πάνω σε ένα σπίτι στην περιοχή Thurlow Gardens και ότι άνθρωποι είχαν μαχαιρωθεί. Ο ύποπτος συνέχισε να επιτίθεται σε κατοίκους και σε δύο αστυνομικούς“.

Άλλες μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι ξύπνησαν από «πολλές φωνές», «διαπεραστικές κραυγές» και είδαν έναν άνδρα «καλυμμένο με αίμα» έξω από τα σπίτια τους.

Ένας 36χρονος συνελήφθη στο σημείο και τελεί υπό κράτηση.

Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή έχει αποκλείσει τα τρομοκρατικά κίνητρα και «δεν αναζητεί άλλους υπόπτους», όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της.

Διαβάστε επίσης:

Έντονες παρασκηνιακές προσπάθειες για εκεχειρία στη Γάζα- τι λέει η Χαμάς

Ινδονησία: Το ηφαίστειο Ρουάνγκ εξερράγη και πάλι – Εκλεισε το αεροδρόμιο της Κελέβης

Εκουαδόρ: Βίντεο σοκ από την ψυχρώ δολοφονία διάσημου μοντέλου – Η σχέση με τον έμπορο ναρκωτικών και η τελευταία ανάρτηση (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46