search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:22
MENU CLOSE

Επίθεση με σπαθί στο Λονδίνο: Ένας 13χρονος υπέκυψε στα τραύματά του – «Δεν σχετίζεται με τρομοκρατία», τονίζουν οι αρχές (photo/videos)

30.04.2024 15:59
london_3004_1920-1080_new

Ένα 13χρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από μια επίθεση με σπαθί που εξαπέλυσε ένας 36χρονος άνδρας στο ανατολικό Λονδίνο νωρίτερα σήμερα, όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

«Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνω ότι ένας από τους τραυματίες της επίθεσης, ένα 13χρονο αγόρι, πέθανε», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Στιούαρτ Μπελ σε ανακοίνωση Τύπου.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν επίσης τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικοί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 36χρονος δράστης συνελήφθη και η αστυνομία τόνισε ότι η επίθεση δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν άνδρα που φοράει κίτρινο φούτερ με κουκούλα να κρατάει ένα σπαθί.

Σύμφωνα με την Telegraph, ένας μάρτυρας ανέφερε ότι είδε έναν άνδρα «να τρέχει με ένα σπαθί σαμουράι», ο οποίος «μαχαίρωσε ανθρώπους αφού έπεσε με το φορτηγάκι του πάνω σε ένα σπίτι».

Η αστυνομία δήλωσε ότι κλήθηκε λίγο πριν από τις 7:00 το πρωί (τοπική ώρα) μετά από αναφορές για πτώση οχήματος πάνω σε ένα σπίτι στην περιοχή Thurlow Gardens και ότι άνθρωποι είχαν μαχαιρωθεί. Ο ύποπτος συνέχισε να επιτίθεται σε κατοίκους και σε δύο αστυνομικούς.

Άλλες μαρτυρίες κατοίκων ανέφεραν ότι ξύπνησαν από «πολλές φωνές», «διαπεραστικές κραυγές» και είδαν έναν άνδρα «καλυμμένο με αίμα» έξω από τα σπίτια τους.

Διαβάστε επίσης:

Μεταναστευτικό: Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τις εξαφανίσεις ασυνόδευτων προσφυγόπουλων στην Ευρώπη

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Τα… άκουσε από ακτιβίστρια για τη Γάζα – «Είσαι εγκληματίας πολέμου» (videos)

Βασιλιάς Κάρολος: Επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του – Επίσκεψη σε κλινική για καρκινοπαθείς (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07