ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:42
MENU CLOSE

Τόσκας: «Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν το άβατο των Εξαρχείων»

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 1932
01-09-2016
02.09.2016 05:00

 

Tη δική του εκδοχή σχετικά με τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών την περασμένη Δευτέρα στην οδό Πανεπιστημίου, μετά το τέλος πορείας αντιεξουσιαστών για το προσφυγικό, δίνει αναγνώστης που υπογράφει (σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου) ως «ξαφνικός αυτόπτης μάρτυρας» και ο οποίος συμμετείχε στην πορεία για το προσφυγικό, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό που οφείλεται «στην αυθόρμητη και τυχαία αντίδραση ενός πολίτη και όχι για οργανωμένη επίθεση ομάδας νεαρών αντιεξουσιαστών».
 
Με επικεφαλίδα «Για να λάμψει η αλήθεια», ο «ξαφνικός αυτόπτης μάρτυρας» υποστηρίζει ότι όλα προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας έντονης λογομαχίας δύο ένστολων αστυνομικών με έναν πολίτη.
 
«Φεύγοντας και ανεβαίνοντας την Πανεπιστημίου στο δεξί πεζοδρόμιο βλέπω μπροστά στο “οικολογικό” μαγαζί του Παπανικόλα δύο αξιωματικούς της αστυνομίας με ασύρματο στο χέρι να λογομαχούν με κάποιον πολίτη. Ξαφνικά βλέπω τον πολίτη να γρονθοκοπεί με μανία και να κλωτσάει άγρια τον ένα από αυτούς και να τον ξαπλώνει κάτω, με τον δεύτερο αξιωματικό τρομοκρατημένο να φεύγει τρέχοντας προς τα πάνω. Ο κτυπημένος αξιωματικός βρίσκεται ακίνητος και κοκαλωμένος ανάσκελα με τον ασύρματο υψωμένο στο χέρι του, ενώ ο πολίτης που τον κτύπησε αρπάζει το καπέλο του που είχε πέσει πιο πέρα και εξαφανίζεται τρέχοντας» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο εμφανιζόμενος ως αυτόπτης μάρτυρας.
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:40
Exit mobile version