ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:45
MENU CLOSE

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του Βέλιου - Τι έστειλε σε στενό του φίλο μία ώρα πριν πεθάνει

21.09.2016 12:29

 

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «La biri biri», ήταν ο στενός φίλος του Αλέξανδρου Βέλιου και δημοσιογράφος, Κρικόρ Τσακιτζιάν, ο οποίος και μίλησε για το τελευταίο μήνυμά του φίλου του.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε ξεχάσει να ευχαριστήσει τη σύζυγό του και έστειλε sms στον Τσακιτζιάν. «Το sms εστάλη στις 5/9, στις 13:47, μία ώρα πριν πεθάνει», είπε αρχικά ο Τσακιτζιάν. Και συνέχισε: «Ηθελε να κάνω μια διόρθωση στην ιδιόχειρη επιστολή που μου είχε δώσει. Έγραφε λοιπόν: “Κρικόρ, στο σημείο ‘γιατί νιώθω προνομιούχος’ θα προσθέσεις στη δεύτερη σειρά: ‘νιώθω προνομιούχος γιατί έφυγα δίνοντας και εισπράττοντας πολλή αγάπη και ζεστασιά από τη γυναίκα μου, Νάντια, η οποία με στήριξε με όλες τις δυνάμεις της. Ομολογώ ότι αν δεν είχα κοντά μου την ευγενική της παρουσία, με κανέναν τρόπο δεν θα μπορούσα να δώσω αυτή τη μάχη’. Τα υπόλοιπα ως έχουν. Σε φιλώ. Αλέξανδρος Βέλιος”».

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:40
Exit mobile version