search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:40
MENU CLOSE

Μάγδα Φύσσα: Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης στη 12χρονη από τον Κολωνό (video)

28.03.2024 12:46
magda-fissa_2803_1460-820_new

Η Μάγδα Φύσσα έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στήριξης στην 12χρονη από τον Κολωνό, κατά την παρέμβασή της στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Επιτροπή Αλληλεγγύης.

«Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τα αυτονόητα. Ότι το παιδί είναι θύμα. Το παιδί δεν φταίει σε κάτι. Κι όμως πρέπει αυτό να το αποδείξουμε. Θα ήθελα να απευθυνθώ στο μικρό και να του πω ότι έχει πάρα πολύ κόσμο που το αγαπάει και δεν φταίει αυτό που άνοιξε τα ματάκια του και κοίταξε τη ζωή κατάματα και έπεσε πάνω σε αυτό το τέρας και γνώρισε τον πιο άσχημο και απαίσιο κόσμο», είπε αρχικά η Μάγδα Φύσσα και συνέχισε:

Δεν φταίει αυτό, όμως, εμείς φταίμε. Και γι΄αυτό είμαστε σήμερα εδώ για να το στηρίξουμε και πρέπει να ξέρει ότι δεν θα το αφήσουμε. Δεν ξέρουμε τι θα καταφέρουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε το αυτονόητο. Να καταδικαστούν. Όπως και να έχει, όμως, πρέπει να ξέρει ότι η ζωή του ανήκει και τα τραύματα που έχει θα μπορέσει να τα φτιάξει.  

Είναι άδικο γι’ αυτό το παιδί το ότι δεν μπόρεσε να γνωρίσει τον Παύλο. Που δεν είναι εδώ. Γιατί είμαι σίγουρη ότι με την αγάπη που είχε για τα παιδιά ο Παύλος θα μπορούσε να της απαλύνει τα τραύματα. Και θα τα κατάφερνε. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι σαν τον Παύλο. Και για αυτό είμαστε σήμερα εδώ: Να αποδείξουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι. Θα είμαστε δίπλα της, δίπλα σε όλη την οικογένεια σε ό,τι χρειαστούν», κατέληξε, καταχειροκροτούμενη.

«Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου»

Υπενθυμίζεται πως στην εκδήλωση διαβάστηκε επιστολή της 12χρονης, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε. Η μαμά μου είναι αθώα και θα το λέω συνέχεια μέχρι να το καταλάβουν όλοι. Θέλω να σας πω κάτι κυρία εισαγγελέα: όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχετε στα χέρια σας ήταν όλα μια πλάκα; Αυτό θέλετε να μου πείτε μετά από όλα αυτά που πέρασα;».

Να σημειωθεί πως την Παρασκευή (29/3) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του, σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: Μυστήριο με τα αίτια θανάτου της – «Υπάρχουν σκοτεινά σημεία» λέει ο δικηγόρος της (Video)

Τέμπη – Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι εξευτελιστικό να βλέπεις τη διαδικασία στη Βουλή – Είναι ξεδιάντροπη η στάση τους» λέει η επιζήσασα της τραγωδίας (video)

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα του διαλείμματος – Ακούμπησε γυμνό καλώδιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:38