search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:38
MENU CLOSE

Τσαβούσογλου σε Έλληνες δημοσιογράφους: Δε σας ξέρω (Video)

22.09.2016 06:37
Τσαβούσογλου σε Έλληνες δημοσιογράφους: Δε σας ξέρω (Video) - Media

 

Όταν το όχημα του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου έφτασε στο ξενοδοχείο Peninsula, ο κ. Τσαβούσογλου κατευθύνθηκε αριστερά προς το προστατευτικό κιγκλίδωμα της αστυνομίας προκειμένου να χαιρετήσει μια φίλη του. Φαινόταν χαρούμενος και αρκετά ευδιάθετος, αλλά το χαμόγελο του γρήγορα πάγωσε όταν αντιλήφθηκε πως ανάμεσα στα μέλη της τουρκικής αποστολής βρίσκονταν και Έλληνες και Κύπριοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι περίμεναν να καταγράψουν την άφιξη του κ. Τσίπρα στο ξενοδοχείο.

O ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού ΑNT1, Θανάσης Τσίτσας πλησίασε και ρώτησε αν το θέμα των 8 Τούρκων στρατιωτικών που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα θα συμπεριληφθεί στην συζήτηση, ο κ. Τσαβούσογλου φάνηκε να αιφνιδιάζεται  και απάντησε «δεν σας ξέρω και δες μπορώ να σχολιάσω» και τους ρώτησε αν θα δώσει συνέντευξη. Όταν όλοι οι ανταποκριτές υπέδειξαν τις επίσημες δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις του ΟΗΕ που φορούσαν στον λαιμό τους, ο υπουργός τους απάντησε  ότι δεν είναι επαγγελματίες και πως θα πρέπει να ακολουθήσουν την επίσημη διαδικασία.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Eleftherostypos.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34