ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:50
MENU CLOSE

«Κόλλησε» στο 0 η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο - «Λευκή» ισοπαλία στο ΟΑΚΑ

23.10.2016 05:42

 

Ο νέος τεχνικός του «δικέφαλου» είχε στην διάθεσή του τον Γιόχανσον, ο οποίος ήταν αμφίβολος. Οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να παγώσουν τον ρυθμό και να μη δώσουν χώρους στην ΑΕΚ. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 25′. Ο Μάνταλος έβγαλε τη σέντρα, ο αμαρκάριστος Τσιγκρίνσκι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 39′ το σουτ του Αραβίδη πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη, με τον Πανιώνιο να ανεβαίνει στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Ανέστη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε δυνατά. Ο Πλατέλλας βρήκε πολύ ωραία τον Αραβίδη, αλλά το σουτ του ήταν πολύ άστοχο. Στο 69′ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Οικονόμου έβγαλε τη σέντρα, ο Ανσαριφάντ έκανε την προβολή, αλλά πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 73′ ο Μάνταλος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ύστερα από κόρνερ και κακή έξοδο του Γιαννιώτη, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος κρατούσε με μεγάλη ευκολία μακριά από την εστία του τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ παρέμεινε αήττητος στα εκτός έδρας ματς.

 

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

 

Κάρτες: Πλατέλλας, Μπακασέτας / Ρισβάνης, Οικονόμου, Γιαννιώτης

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον (84′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Πλατέλλας (67′ Σιμόες), Αραβίδης (67′ Πέκχαρτ), Αλμέιδα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Γκιοάτα (90+2′ Πατσατζόγλου ), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας, Μασούντ, Μπεν (70′ Μασούρας), Ανσαριφάρντ (86′ Ενγκογκ)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:49
Exit mobile version