ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:10
MENU CLOSE

«Καρφιά» Φάμελλου - Σταμάτη στην Επιτροπή της Βουλής (Video)

01.11.2016 15:04

 

«Μην επιφυλάσσετε σε κάθε ερώτημα την απάντηση του «μπαμπούλα» ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, μας είπαν οι τραπεζικοί ότι είναι ενήμερος στα δάνειά του. Άρα κ. Σταμάτη εμείς εξετάζουμε δάνεια, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι ληξιπρόθεσμα, έχουν καταγγελθεί και έχει γίνει αγωγή», δήλωσε ο Σ. Φάμμελος απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ.

Την «μπάλα» πέταξε ο Δ. Σταμάτης προς τον πρόεδρο της εξεταστικής Επιτροπής, λέγοντας: «ΣΥΡΙΖΑ πόσα χρόνια είναι κ. Πρόεδρε; Για πείτε μας να το ακούσουμε αυτό. Πενταετία; Εσείς μπορεί να μην υπάρχετε στην πενταετία».

Ωστόσο, ο Σ. Φάμμελος απέκρουσε περίτεχνα το «χτύπημα» του Δ. Σταμάτη, απαντώντας: «Μπορεί να σας βολεύει στα όνειρά σας να μην υπάρχουμε, όμως θα υπάρχουμε, κύριε Σταμάτη».

«Εσείς όταν κάνετε την εκχώρηση σε βάθος πενταετίας, που στηρίζεστε; Διότι η ΝΔ έχει και μια ιστορία δεκαετιών. Εσείς σήμερα υπάρχετε, αύριο δεν υπάρχετε, είστε και μπερδεμένοι. Είναι οι «53», είναι οι «32»», συνέχισε τις «επιθέσεις» ο βουλευτής της ΝΔ.

«Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κ. Σταμάτη. Θα μείνετε με την αγωνία αν θα υπάρχουμε ή όχι. Πάντως, για να έρθουμε εμείς στην κυβέρνηση, πάει να πει ότι δεν τα πήγατε τόσο καλά, τόσες δεκαετίες που ήσασταν εσείς», αμύνθηκε με επίθεση ο Σ. Φάμελλος.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09
Exit mobile version